Sini Tikkala

Sini on aloittanut hevosten kanssa puuhailun Wiurilan tallilta 1996, samoihin aikoihin kun Sanna on saapunut Salon seudulle. Yli kahdenkymmenen vuoden hevosteluun on mahtunut kaikenlaista nuorta ja vanhaa, pientä ja suurta, hoitoponeista ylläpitohevosiin. Talikko on heilunut useammallakin seudun tallilla, eivätkä laitumen rakennus- ja aidankorjaushommatkaan ole vieraita.

Kuva: Päivi Kankare 2016

(kuvat Liana Savela, Suvi Lehtinen)

Kilpailuhenkinen Sini starttaa 1-2 tasolla aina kun se vain on mahdollista ja hevonen löytyy alle, nykyään myös kouluratsastuksessa. Ei sillä menestyksellä niin väliä, kunhan saa kilpailla! SJ tallin ja Salon Ratsastusseuran kilpailuissa hän on tuttu näky järjestäjäpuolella ja etenkin SJ-tallin kilpailuissa myös useimmiten radalla. Sinillä on estepuolen C-tuomarioikeudet sekä C-ratamestarin koulutus (ei voimassa olevia oikeuksia).

SJ-tallilla Sini toimii sekä Sannan että Annen terapia-avustajana, eli käytännössä huolehtii asiakkaan hevoselle varusteet ja toimii taluttajana, jotta terapeutit voivat keskittyä työhönsä. Terapia taluttajana Sini on aloittanut aikanaan jo pikkutyttönä Annen tallilla Perniössä; veljen ratsastusterapiaan oli tietenkin pakko päästä mukaan.

Sini hoitaa suureksi osaksi myös tallin sekä seuran nettisivuja ja puuhastelee kaikenlaista luovaa. Jälkimmäisestä otteita löytyy www.siniannika.com

Kuva: Laura Toivola